Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

AUDIENCE




















Howard Werth: Κιθάρα, Τραγούδι
Trevor Williams: Μπάσσο, Τραγούδι
Tony Connor: Ντραμς
Keith Gemmel: Σαξόφωνο

Τους ανακάλυψε ο πρόεδρος της Charisma, Τόνυ Στράττον-Σμίθ όταν τους είδε να παίζουν σαν σαππόρτ των Led Zeppelin στο κλάμπ Lyceum του λονδίνου κι ενώ είχαν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ. Με την νέα τους εταιρεία κυκλοφορούν 3 άλμπουμ που κερδίζουν όλα επαινετικές κριτικές. Μετά το 3LP o Keith Gemmel αποχωρεί λόγω διαφορών από το γκρούπ και στη θέση του έρχεται ο Patrick Neuberg, ενώ προοστίθεται στη σύνθεση και ο κημπορτίστας Nick Judd. Το 4LP που υπήρξε και το κύκνειο άσμα τους θεωρείτε σαν η καλύτερη δουλειά τους. Εκτός των LPs που ακολουθούν, ο Howard Werth έγραψε και το το γκρούπ εκτέλεσε τη μουσική για το φίλμ " Bronco Bullfrog "
Ύστερα από τη διάλυση του συγκροτήματος τον Ιούλιο του 1972, ο Keith Gemmel προσχωρεί στους Stackridge, o Tony Connor στους Hot Chocolate, o Nick Judd στους Sharks ενώ ο Howard Werth ακολουθεί μία σόλο καριέρα.

1LP " Audience " 1969 (Polydor)
2LP " Friends, Friends, Friends " 1970 (Charisma)
3LP " House On The Hill " 1971 (Charisma)
4LP " Lunch " 1972 (Charisma)
Επιλογή LP " You Cant Beat Them " 1973 (Charisma)

Howard Werth (Solo):
1LP " King Brilliant " 1975 (Charisma)

Audience - Audience@256kbps

Pass: dillingerr.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ γιά το album. Έχω πολλά χρόνια να το βάλω να παίξει. Από το προφίλ σου πού είδα, ακούμε την ίδια μουσική καί αναρωτιώμουν, αν θα ανεβάσεις τίποτε περίεργα jazz κομμάτια, ή καμιά φανκιά. Μ'αρέσουν πολύ οι funk i.n.c. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k.f σωστά είδες φυσικά στο προφίλ και φυσικά όταν μιλάμε για μουσική, το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας θα είναι η Μαύρη Μουσική !!!!!!! Όπως όμως αναφέρω και στον πρόλογο του blog σκοπός αυτού είναι να ασχοληθεί με μη καταξιωμένα ονόματα της ροκ και μάλιστα εάν παρατήρησες η αναφορές επί του παρόντος είναι στην Βρετανική σκηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή