Σάββατο 17 Μαΐου 2008

BADGER




















Tony Kaye: Κήμπορντς
Brian Parish: Κιθάρα
Dave Buster: Μπάσσο
Roy Dyke: Ντράμς

Σχηματίστηκαν το 1972 από τον αρχικό οργανίστα των YES Tony Kaye. Το 1LP ηχογραφήθηκε ζωντανά από ένα κοντσέρτο των YES στο Rainbow, όπου έπαιξαν σαν πρώτο γκρούπ το Δεκέμβρη του 1972. Στο 2LP συμμετέχει κι ο θαυμάσιος κιθαρίστας Jackie Lomax. Το άλμπουμ όμως δε γνωρίζει ανταπόκριση και τους οδηγεί στη διάλυση στα τέλη του 1974. Ο Tony Kaye έφυγε Αμερική για να δημιουργήσει λίγο αργότερα τους Detective

1LP " One Live Badger " 1973 (Atlantic)
2LP " White Lady " 1974 (Atlantic)

Badger - One Live Badger@256kbps

Pass: dillingerr.blogspot.com






















Badger - White Lady@320Kbps

Pass: dillingerr.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Τι να πω ! στον ουρανό σε γύρευα και στη γη σε βρήκα !!!. Συγχαρητήρια για το site. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά,φοβερά θέματα και albums.Μπράβο σου.Όσο για το one live Badger τι να σχολιάσω,όσοι το άκουσαν το λάτρεψαν.Γιά μένα στούς 20 καλύτερους δίσκους μου.Το white lady δεν το έχω ακουσει αν και ψάχνω πολλά χρόνια να βρώ κι'άλλο Badger.(θα γίνει τίποτα);!!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Θα τα λέμε συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιθυμία σου για να ακούσεις και τον White Lady θα εκπληρωθεί . Άκουσε τον και κάνε την δική σου εκτίμηση . Καλή ακρόαση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ'αυτά πού κάνεις με υποχρεώνεις, με σκλαβώνεις θα έλεγα! Έχεις το καλύτερο blog στήν Ελλάδα καί από τα πέντε καλύτερα παγκοσμίως! Είμαι πολύ χαρούμενος πού θα ακούσω το white lady, καί αυτό χάρη σε σένα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, μού άρεσε! Χωρίς να έχει καμία σχέση με το πρώτο - από μουσική άποψη - ωστόσο η φόρμα του είναι πολύ γλυκιά. Τελικά ήταν ένα μάλλον αδικιμένο συγκρότημα. Έχεις τίς ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή